MENU ☰

Membraanipurjeet

[read more=”NÄYTÄ KUVAT” less=”PIILOTA”]
sails membran3DViewScreenshots_000FG39 Sami Penttila Furling Genoa_002
[/read]

Powerplast

Vauhtia järkihinnalla!

Membraanipurjeista ei saa arkiruokaa tekemälläkään. Ne ovat sitä juhlaa, mitä nautitaan silloin, kun paras vain kelpaa. Purjetyyppi kehitettiin huippusuoritusta varten niissä olosuhteissa, joissa otetaan mittaa niin veneestä, purjeista, varusteista, kuin miehistöstäkin. Ne kestävät miltei kaiken samalla, kun mahdollistavat jokaisen pienenkin vauhdinrippeen saamisen irti veneestäsi. Tosin ne vaativat toisaalta sinultakin paljon, jotta niistä saadaan kaiken irti. Membraanipurje on huipputuote oikeaan Performance Cruisingiin, ja kilparadoilla ne ovat jo pitkään osoittaneet paremmuutensa, niin keveissä henkäyksissä kuin myrskyissäkin.

[read more=”LUE LISÄÄ” less=”PIILOTA”]Valmistamme membraanipurjeet liimaamalla yhteen polyesteri-, Kevlar- ja/tai Carbonekuituja suoraan UV-suojatulle mylarfilmille. Kuidut suuntaamme kuormitusten mukaisesti, ja siihen, missä kuormitus on suurin, laitamme tiheämmin kuitua. Pinnalle liimaamme vielä toisen Mylarkerroksen. Mikäli toiveenasi on pitkä käyttöikä uhraamme hieman keveydestä laittamalla taftikerroksen toiselle tai molemmille puolille purjetta. Alipaineen avulla poistamme sen jälkeen ilman purjeen välikerroksesta, ja lopulta laminoimme purjeen valssaamalla se suurella paineella yhteen. Purje karkaistaan sen jälkeen vielä uunissa 24 tunnin ajan. Lopputulos on ainutlaatuisen vahva ja muodoltaan uniikki membraani.

Purje viimeistellään asentamalla reivit ja lattataskut. Lopputuloksena saat tarkalleen oikeanmuotoisen purjeen, nimenomaan sinun veneellesi suunniteltu. Se ei delaminoidu, ja sen pinta on ainutlaatuisen pehmeä. Uusi purjeesi sietää rasitusta venymättä, on tavallisia purjeita kevyempi ja sen muoto on juuri oikea niin venettä, rikiä, kuin suorituskykyäkin ajatellen.

Membraanipurjeet crusingiä varten ovat normaalikankaita kevyemmät, täyttyvät paremmin keveissä tuulissa, mutta kestävät myös rajuimpia kelejä. Suuremmat veneet vaativat kovempia purjeita, jonka aikaansaamme kuitukoostumusta muuttamalla. Kilpapurjeisiin lisäämme kaikkein keveintä ja kovinta kuitua, hiilikuitua, joka yhdistämällä muihin kuituihin aikaansaa venymättömän purjeen, joka sietää myös kulutusta haurasta hiiltä paremmin. Kuituvalikoima on miltei loputun, ja hyvällä ammattitaidolla hyödynnämme sitä jokaista käyttötarkoitusta ja venettä varten. Hollantilainen Contender on membraanipurjeemme tavarantoimittaja. Membraanipaneelit valmistaa maailman johtava Italialainen Power Plast.

Membraanipurje edustaa huippunautintoa ja erikoisherkkua erityisiä tilanteita varten. Me hallitsemme niiden tekemisen teknologian, ja suunnittelijamme tietävät tarkalleen, miten sen parhaiten pystyy valjastamaan saamaan aikaan juuri oikea purje juuri sinun tarpeisiisi. Uskallamme luvata hauskempaa ja vauhdikkaampaa purjehdusta kaikissa olosuhteissa!

Osaamisemme, volyymin ja korkean teknologiamme ansiosta pystymme tarjoamaan näitäkin huippupurjeita kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä, mikäli kiinnostus heräsi, ja haluat kuulla lisää. Kerromme mielellämme!

[/read]