MENU ☰

EWINCHER on tehokkaampi, nopeampi ja kestävämpi kuin paras miehistön jäsen, se on välttämätön työkalu kipparille, joka haluaa saada avukseen parhaan miehistön.
TEHOKAS, SE TUOTTAA 90 NM:N VÄÄNTÖMOMENTTIIN:
Ewincherillä voi helposti nostaa 110 kg painavan miehistön jäsenen 55-jalkaisen aluksen mastoon.
Ewincherillä voi helposti trimmata 160 m²:n spinnakerin 15 solmun tuulessa.

Tilaa meiltä hintaan 2299 € (sis. alv)

Paketti sisältää EWincher 2 kampi, 1xakku, laturi, kantolaukku ja säilytyskotelo.

Vara-akku +349 € (sis. alv)

Tilaa sähköpostilla info@sailandgo.fi tai soittamalla 0400 499 279. Lähetämme laskun, jonka maksun jälkeen toimitamme paketin postipakettina. Hintaan sisältyy toimitus mannersuomeen. Pidämme tuotetta varastosto, eli toimitus onnistuu nopeasti.

SÄHKÖINEN TILA:

Paina kammessa olevaa liipaisinta, pidä kampia paikallaan ja vinssaa vaivattomasti!

Muuttuva trimmausnopeus. Yksinkertaisesti sormenpäällä voit säätää Ewincherin nopeutta, joka voi olla jopa 100 kierrosta minuutissa! Mitä enemmän painat, sitä nopeammin vinssaat!

Useimmissa vinsseissä on kaksi nopeutta: hidas, kun vinssaat yhteen suuntaan, ja nopea, kun vinssaat toiseen suuntaan. Ewincher on mukautettu täydellisesti tähän vinssien ominaisuuteen. Sen avulla voit valita kahden nopeuden, hitaan ja nopean, välillä riippuen trimmausnopeudesta ja tarvittavasti voimasta. Ewincherin avulla voit aina hallita nopeutta ja valita milloin tahansa vinssin nopean tai hitaan nopeuden.

Vinssin voidaan vaihtaa nopeudelta toiselle kahdella tavalla:

  1. Painamalla yksinkertaisesti kammen toista painiketta, joka sijaitsee suoraan nupin alla.
  2. Toinen vaihtoehto on  kääntää Ewincher-kampia vinssin toiselle puolelle, jolloin pyörimissuunta vaihtuu. Heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien omaksut tämän innovatiivisen ominaisuuden. Lisätietoja saat katsomalla alla olevan opetusvideon.

MANUAALINEN TILA

Ewincherin muotoa ja kokoa voisi erehtyä luulemaan tavalliseksi vinssin kammeksi, mutta juuri siksi, että sitä voi käyttää sellaisena.

Älä menetä trimmaamisen iloa ja purjehduksen riemua: jos haluat käyttää Ewincheriä manuaalitilassa, pidä kamman nupin alapuolella olevaa toista painiketta alhaalla ja vinssaa tavalliseen tapaan. tämä toiminto on erityisen hyödyllinen silloin, kun haluat hienosäätää asetusta käsin tai yksinkertaisesti tuntea ja kontrolloida köysien kireyttä:  Kampea ei tarvitse vaihtaa, sinulla on jo kädessäsi vakiokampi!

YHDISTETTY TILA :

Yhdistetty tila koostuu sähköisen tilan käyttämisestä, joten sen sijaan, että pitäisit kampea paikallaan, vinssaat samalla: Sitten yhdistät kaksi pyörimisnopeutta, jolloin saavutat vertaansa vailla olevan trimmausnopeuden. Tämä tila on hyödyllisin manööverin alussa, kun köysissä on vähän jännitystä ja sinun on trimmattava hyvin nopeasti.

EWINCHER SOVELTUU PURJEHDUKSEN KAIKKIIN VAIHEISIIN

Kolmella toimintatilallaan Ewincher helpottaa manööverejä ja mukautuu kaikenlaisiin olosuhteisiin: sen joustava käyttö ja uskomaton toiminnallisuus mahdollistavat sen käytön kenelle tahansa, milloin tahansa