MENU ☰

Yksi tyypillisimmistä haasteista purjehtimisessa on, että mukana olevalla miehistöllä ei ole riittävästi voimaa purjeiden nostamiseen ja säätämiseen. Tai ainakaan kaikilla tai ainakaan niissä asennoissa, joissa nämä pitää veneessä tehdä. Tuntuuko tutulta?

Kun haluat lisää voimaa ja nopeutta purjeiden käsittelyyn ja trimmaamiseen, ota avuksesi sähköinen vinssikampi

EWINCHER 2

Kun veneessä on mukana Ewincher, eivät purjehtijoiden fyysiset voimat ole enää ratkaisevassa roolissa, vaan päästään keskittymään taitopuoleen.

Helppokäyttöinen ja kevyt (2,2kg) Ewincher sopii yhteen erilaisten vinssien kanssa ja sen teho riittää jopa 60 jalkaisen purjeveneen purjeiden käsittelyyn. Ewincherin avulla pystyt helposti trimmaamaan jopa 160 m²:n spinaakkerin 15 solmun tuulessa. Tai nostamaan vaikka 110kg kiloisen miehistön jäsenen kevyesti korkeaankin mastoon.

Tilaa meiltä Ewincher 2 vinssikampi hintaan 2299€ (sis. alv)!

Paketti sisältää vinssikammen lisäksi litiumakun, verkkovirtalaturin, säilytyskotelon sekä kantolaukun. Ewincherin akku on hyvin kestävä, mutta kauttamme voit hankkia myös vara-akun. Vara-akun hinta on 349€ (sis. alv). Yhdellä akulla purjehtii enemmän kuin yhden purjehduspäivän, jos vene on alla 45 jalkainen ja akun saa uudelleenladattua on noin 1,5 tunnissa.

Tee tilaus joko sähköpostilla info@sailandgo.fi tai soittamalla 0400 499 279 (Jari). Lähetämme tuotteesta laskun, jonka maksun jälkeen toimitamme ostamasi tuotteet postipakettina. Yllämainittuihin hintoihin sisältyy toimitus Manner-Suomeen.

Musta-valkoinen Ewincher 2 on varastotuotteemme ja toimitus onnistuu näin nopeasti. Ewincher 2:sta on saatavilla kauttamme myös kelta-harmaana.

Tutustu erilaisiin tapoihin käyttää Ewincheriä

SÄHKÖINEN TILA

Sähköisessä tilassa sinun tarvitsee vain pitää kampea paikoillaan ja painaa nappia. Ewincher hoitaa loput ja vinssaaminen on todella helppoa!

Mitä enemmän painat Ewincherin nappia, sitä nopeammin vinssaat. Nopeimmillaan Ewincher pyörittää vinssiä jopa 100 kierrosta minuutissa.

Useimmissa vinsseissä on kaksi nopeutta: hidas, kun vinssaat toiseen suuntaan ja nopea, kun vinssaat vastakkaiseen suuntaan. Myös Ewincherillä voit valita joko hitaan tai nopean pyörimisnopeuden. Tilan vaihtaminen hitaan ja nopean välillä tapahtuu joko painamalla kammen nupin alla olevaa toista nappia tai kääntämällä Ewincher -kampi toiselle puolelle, jolloin pyörimissuunta vaihtuu.

Lisätietoja saat katsomalla oheisen opetusvideon.

MANUAALINEN TILA

Ewincheria voi käyttää myös tavallisena kampena. Pidät vain kammen nupin alapuolella olevaa painiketta alhaalla ja vinssaat tavalliseen tapaan.

Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen silloin, kun haluat hienosäätää purjeita käsin. Kampea ei tarvitse välissä vaihtaa, vaan Ewincheriä voit käyttää myös tavallisen kammen tapaan.

YHDISTELMÄTILA

Yhdistelmätilassa pyörität Ewincheriä tavallisen kammen tapaan ja annat samalla Ewincherin pyörittää myös sähköisesti vinssiä. Tämä yhdistelmätila on hyödyllisin kohdissa, joissa köysissä on vasta vähän jännitystä, mutta niistä tulisi saada hyvin nopeasti löysät pois. Tässä tilassa maksiminopeus on jopa 160 kierrosta minuutissa!